Postin smartpost palvelu

smartpost

Olet ehkä huomannut, että postin smartpost automaatteja on nykyisin lähes joka paikassa. Kyseessä on postin palvelu, joka helpottaa niin paketin noutamista kuin lähettämistä. Sinun ei tarvitse enää miettiä missä lähin posti toimisto sijaitsee ja jonottaa siellä vastaanottaakseen tai lähettääksesi paketteja. Smartpost automaatteja on useita, ja ne ovat sijoiteltu eri puolille kaupunkia. Yleisesti näitä nähdään kauppakeskuksissa ja vähittäistavarakaupoissa, mutta ne yleistyvät myös yksityisten käyttöön, kuten esimerkiksi yrityksille ja taloyhtiöille. 

Nykyisin jopa 66 % ihmistä hoitaa ostokset verkon kautta, oli sitten kyseessä muoti ja kauneus, kodin käyttötavarat tai terveystuotteet. Smartpostin kautta onkin mahdollista tilata lähes mitä tahansa. Kokorajoituksia on kuitenkin olemassa, sillä Smart Post laatikon koko on hyvin rajallinen. 

Tilaaminen Smart Postin kautta

Kun teet tilauksen, missä tahansa verkkokaupassa, niin joudut valitsemaan toimitustavan. Toimitustapaa valitessa saat automaattisesti valikoiman myös smartpost pisteistä. Vaihtoehtoja on yleensä useita, ja voit valita tuotteen saapumisen itsellesi sopivalle toimipisteelle. Kun syötät osoitetiedot, ohjelma hakee automaattisesti lähelläsi olevat smartpost pisteet. Kun olet valinnut sen, tilaamasi tuotteet postitetaan valitsemaasi pisteeseen. 

Kun paketti on saapunut, saat siitä tekstiviestin, jossa kerrotaan vielä noutopiste ja numerokoodi, jolla avaat smartpost paketti koneen luukun. Sinun ei tarvitse esittää henkilöllisyystodistusta ja paketin voi puolestasi hakea myös joku muu, eikä valtakirjaa tarvitse allekirjoittaa. Hakija tarvitsee sinulta kuitenkin luukun avaamiseen tarvittavan koodin. 

Joskus paketti pisteet voivat ruuhkautuvat ja ovat täynnä, silloin paketti postin toimesta siirretään seuraavaksi lähinnä olevaan smartpost pisteeseen, ja saat muutoksesta tiedon tekstiviestillä. Voit myös seurata tilaamasi paketin matkaa oma posti palvelun avulla. 

Nikotiinipussit smartpostin avulla

Nikotiinipussit ovat yksi tämän hetken trendikkäimpiä tuotteita, joilla pyritään lopettamaan tupakointi. Nikotiinipussit ovat Suomessa laillisia ja niitä voi tilata helposti netistä. Esimerkiksi Pussit.com toimittaa nikotiinipussit postin smartpost automaatteihin. Se on ehdottomasti nopein ja edullisin tapa saada nikotiinipussit itselleen.

Kun menet sivustolle ja löydät suosikkituotteesi, voit tehdä tilauksen helposti. Kun tilaat pussit niin muista ohjata niiden toimitus lähimpään smartpost pisteeseen. Parhaimmassa tapauksessa saat nikotiinipussit parin vuorokauden sisällä, eivätkä toimituskulut rasita talouttasi. Smartpost automaattien käyttö on nykyaikaa ja palvelua käyttämällä et joudu odottamaan tai jonottamaan saadaksesi tilaamat tuotteet! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *