5 faktaa nikotiinipusseista

nikotiinipussit

1. Nikotiinipussit eivät sisällä tupakkaa

Nikotiininuuska ja nikotiinipussit ovat täysin tupakkavapaita tuotteita. Ne eivät sisällä mitään tupakkakasvin osia. Suurimmassa osassa niistä käytetään puhtainta mahdollista lääketieteellistä synteettistä nikotiinia. Kun pusseissa ei käytetä tupakkakasvia ollenkaan niin ei niihin myöskään kerry niitä satoja myrkkyjä, joita tulee tupakan viljelyksestä ja tupakan prosessoinnista tupakkakasvin mukana esimerkiksi perinteiseen nuuskaan.

2. Maksaa vähemmän kuin tupakka

Nikotiininuuska maksaa yleisesti noin 4.90€-5.90€ merkistä riippuen. Suomessa tupakka-askin hinta on lähellä 9 euroa. Purkki nikotiininuuskaa kestää käytössä suurin piirtein samassa suhteessa kuin aski tupakkaa. Nikotiininuuska on vähän riittoisampaa.  Jos poltat askin päivässä, menee sinulla todennäköisesti vähän vajaa purkki nikotiininuuskaa. Jos siis poltat tupakkaa puoli askia päivässä, niin nikotiininuuskaa sinulla kuluu todennäköisesti vajaa puoli purkkia päivässä. Kuukaudessa hintaero askin tupakkaa polttavilla verrattuna nikotiininuuskan käyttämiseen on siis jo reilusti päälle sata euroa. Vuodessa reilusti päälle tuhat euroa. Sillä rahalla pääsee jo vaikka viikoksi etelään lomalle.

3. Ei rasita hampaita niin kuin tavallinen nuuska. 

Nikotiinipussit eivät ole yhtä emäksisiä kuin perinteinen nuuska. Neutraalimpi sisältö on ikenille vähemmän rasittava kuin emäksinen tai hapan nuuska Kun ne eivät myöskään sisällä tupakkakasvin tummia osia eivät ne värjää hampaita kuten perinteinen nuuska. Nikotiinipussit ovat täysin valkoisia väriltään.

4. Nikotiinipussit ovat laillista Suomessa

Nikotiinipussit luokitellaan Suomessa lääkeaineeksi sen sisältämän nikotiinin takia. Jos nikotiinipussi sisältää alle 4mg nikotiinia ei sen käyttämiseen tarvitse lääkärin reseptiä. Suomen tuontilakien mukaan alle 4mg nikotiinia sisältäviä nikotiinipusseja saa myös maahantuoda ja tilata Eu:n alueelta omaan käyttöönsä. Verkossa se käy helposti, turvallisesti ja nopeasti Pussit.comin verkkokaupan kautta. Maksaa voit kaikkien kotimaisten pankkien verkkopankeissa, pankkikortilla sekä Klarnalla. Postitus hoituu vain 2-5 arkipäivässä joko kansainväisen UPS:n tai kotimaisen Itellan kautta.

5. Huomattavasti vähemmän epäterveellistä kuin tupakka

Nikotiininuuska ei ole terveellistä. Se ei ole terveystuote eikä sen käyttöä suositella nikotiiniin tottumattomille. Kyseessä on itsehoitolääke tupakasta tai nuuskasta vieroittumiseen. Ulkomailla se luokitellaan termin ”tobacco harm reduction” alle. Vapaasti suomennettuna vähemmän haitalliseksi tavaksi käyttää nikotiinia. Nikotiinipussit ovat siis huomattavasti vähemmän haitallisia terveydelle kuin tupakka. Nikotiinipussit eivät sisällä tervaa, häkää tai muita sadoista poltettavan tupakan sisämistä myrkyistä kuten esimerkiksi raskasmetalleja

Suosituimmat nikotiinipussit

Glitch Nikotiinipussit

Glitch – Frozen Cherry Cola 12,8mg

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
4.99
10 Bonuspistettä
10-19 kpl
4.89€/kpl
20-49 kpl
4.79€/kpl
50+
4.69€/kpl

Glitch Nikotiinipussit

Glitch – Frosted Mint 12,8mg

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
4.99
10 Bonuspistettä
10-19 kpl
4.89€/kpl
20-49 kpl
4.79€/kpl
50+
4.69€/kpl

Vahvat nikotiinipussit

White Fox – All White 12mg

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *