Pussit.com – Meiltä saat kaikki maksutavat ja turvallisen kotiinkuljetuksen

Nikotiininuuskaa netistä

Pussit.comin verkkokaupan maksupalvelu on suunniteltu toimimaan saumattomasti ja turvallisesti, ostajan kannalta mahdollisimman helposti. Käytämme maksuliikenteessä turvallista ja helppokäyttöistä suomalaista Paytrail järjestelmää. Paytrail on osa Nets konsernia joka on Pohjoismaiden johtava maksuratkaisujen tarjoaja.

Palvelussamme kuluttaja voi valita mieluisimman maksutavan ilman mitään välivaiheita. Me emme päätä kuluttajan puolesta, mikä maksutapa on paras.

Klarna osamaksu

Tarjoamme asiakkaillemme myös mahdollisuuden ostaa Klarnan kautta laskulle. Jos tilipäivään on matkaa ja nikotiininuuskat loppu voi tämä olla varteenotettava vaihtoehto.

 

Tarjoamme aina mieluisimman maksutavan ostaa verkosta.

 

1. Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki

2. Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club

3. Lasku- ja osamaksupalvelut: Klarna

4. Mobiilimaksaminen: MobilePay

Meiltä saat

  • Kaikki verkkokaupan maksutavat
  • Todella luotettavan ja turvallisen maksupalvelun

Mobiilimaksaminen

Maksusivumme on optimoitu mobiililaitteille sopivaksi. Ostokset voi hoitaa puhelimella tai tabletilla.

Paytraililla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa, mikä edellyttää vahvoja panostuksia turvallisuuteen. Paytrailin verkkomaksupalvelun avulla on ostettu tuotteita jo yli 15 miljardin euron arvosta.

UPS ja Smartpost kotiinkuljetus

Lähetämme kaikki pakettimme kansainvälisen kuljetusfirma UPS:n ja Postin Smartpost -palvelun kautta. Ostoksen tehtyäsi saat kuitin ja lähetyksen seurantanumeron sähköpostiisi. Seurantanumerolla ja seurattavalla paketilla varmistamme, ettei paketti varmuudella katoa matkalla. Pysyt kaiken aikaa tietoisena milloin pakettisi on perillä. UPS on myös nopea. Keskimääräinen toimitusaika on vain 2-3 arkipäivää. Smartpostilla toimitusaika on keskimäärin yhden päivän pidempi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *