Shiro Nikotiinipussit

Shiro nikotiinipussit ovat hyvin suosittuja ja alan laadukkaimmasta päästä. Shiro sana tulee Japanista, ja se tarkoittaa puhtaanvalkoista, juuri sitä mitä itse pussit ovat. Shiro tuotemerkiltä löydät itsellesi varmasti juuri oikean vaihtoehdon, sillä makuvaihtoehtoja on paljon, jokaiseen makuun.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Mitä Shiro nikotiinipussit ovat?

Shiro nikotiinipussit ovat pieniä valkoisia “tyynymäisiä” pusseja, joita käytetään nuuskan lailla. Yksi pussi sisältää riippuen tuotteesta 3.6–4 mg nikotiinia, ja siksi niiden ostaminen ja tilaaminen on täysin laillista myös Suomessa. Nämä on siis tarkoitettu korvaamaan tupakointia ja olemaan apuna tupakoinnin lopettamisessa.

Pussit ovat valkoisia, eikä näin ollen aiheuta ikäviä värjäytymiä hampaissa. Nikotiinipussit eivät myöskään vahingoita suun limakalvoja, sillä ne ovat silkkisen pehmeitä. Tasapainoiset ja kosteat nikotiinit ovat helppo ja ennen kaikkea miellyttävät käyttää. Shiron nikotiinipussit valmistetaan Ruotsissa, ja valmistuttajana toimii tunnettu Philip Morris, joka osti Shiron tanskalaiselta valmistajalta.

Kuinka käyttää Shiro nikotiinipusseja?

Shiro nikotiinipussien käyttö on helppoa ja huomaamatonta. Ota pussi sormillasi purkista, kostuta sitä ensin hieman kielellä ennen kuin asetat sen paikoilleen. Pussi pysyy parhaiden suun etuosassa, ikenen ja huulen välissä. Jotta parhaimman tehon saa, pussin tulisi olla suussa noin 30 minuutin ajan. Voit myös vaihtaa pussin paikkaa suussa, jolloin saat enemmän vaikutusta nikotiinista.

Poista pussi joko sylkäisemällä se vaikka paperiin tai ota se sormilla pois ja heitä roskiin. Pussit ovat kertakäyttöisiä, ja ne tulee hävittää käytön jälkeen. Nikotiinipussin rasiassa on aina merkitty parasta ennen päiväys, ja ne säilyvät rasiassa pitkään tuoreina.

Kuinka monta nikotiinipussia Shiro rasia sisältää?

Shiro rasioissa on nikotiinipusseja 21 kappaletta ja yhdellä pussilla painoa on 0,5 g. Nikotiinia pussit sisältävät 3,6 mg - 4 mg, riippuen minkä Shiro tuotteen tilaat. Malliltaan pussit ovat SLIM, eli ne ovat pieniä ja näin ollen huomaamattomia. Suurempaa pussia haluaville esimerkiksi Killa ja Grant ovat hyviä vaihtoehtoja.

Säilytysrasia on pyöreän, kiekon muotoinen joka sujahtaa helposti niin taskuun kuin laukkuun. Kiekon ulkoasu on hyvin neutraali, joten se ei herätä huomioita ellet itse halua.

Kuka valmistaa Shiro nikotiinipussit?

Shiro nikotiinipussit valmistetaan Ruotsissa, Philip Morrisin tehtaalla.