KUMPPANUUSOHJELMAN EHDOT

  1. Kertaluontoiset provisiomaksut maksetaan asiakkaan tilille vasta, kun kumppanuusohjelman kautta tullut tilaus on maksettu kokonaisuudessaan Nicobros OU pankkitilille.
  2. Nicobros OU brändillä, kuten ”Nikotiininuuska”, tai millään sen väärinkirjoitetulla muodolla EI saa käyttää maksullista mainontaa, sosiaalisessa mediassa tai nettimainonnan muissa eri muodoissa. Tämä tarkoittaa, ettei kumppani saa esim. Google Adwordsissa luoda hakusanoille ”nikotiininuuska”, ”nikotiinipussit” tai mitään kampanjoita. Tämän säännön rikkominen johtaa välittömään kumppanuusohjelman lopetukseen ja kaikkien jo ansaittujen komissioiden menetykseen.
  3. Suosittelujen keräys väärennetyn tiedon kautta, Nicobros OU immateriaaliomaisuuden (kuten Nicobros OU tavaramerkin tai kopiosuojattujen materiaalien) väärinkäyttö tai Nicobros OU:n työntekijänä esiintyminen on kiellettyä ja tästä voi seurata kaikkien kerääntyneiden komissioiden menetys ja/tai poistaminen ohjelmasta.
  4. Kertakomissioita maksetaan kerran kuukaudessa. Alle 50€ maksuja ei suoriteta, vaan ne jäävät odottamaan komissiokertymän kasvamista.
  5. Jos suosittelun kautta tullut tilaus peruutetaan, siirretään tai katkaistaan Nicobros OU:n toimesta, kaikki siitä saadut komissiot tullaan poistamaan. Katso kohta 1. Komissiota ei myöskään makseta tilauksesta, joka on peruutettu asiakkaan syyhyn vedoten tai joiden lasku on edennyt perintään.
  6. Nicobros OU kumppanuusohjelmasta saatua etua ei voi yhdistää nykyisiin tai tuleviin jälleenmyyntitrajouksiin. Jos jälleenmyyjä tilaa itselleen ennalta sovitulla alennuksella tuotteita, tästä ei myönnetä provisiota.
  7. Nicbros OU pidättää oikeuden lopettaa kumppanuusohjelma tai muuttaa kumppanuusohjelman ehtoja, kuten hinnoittelua, koska tahansa omaa harkintakykyä käyttäen.